DETOX KURS

Min historie.

Hei, jeg heter Lisbeth Solheim og er grunnlegger av Solheim Event og reiser AS og kursportalen Solheim Kurs & Ernæring. Jeg har kjent på kroppen hva en livsstilsendring kan gjøre med både kropp og sjel! Jeg gleder meg til å vise deg en enkel vei til en ny og bedre hverdag. 

Solheim Event og reiser AS ble etablert i 2012. (startet som enkeltmannsforetak høsten 2009). Vi  leverer singelturer og helseturer til Bulgaria, Tenerife og Kypros, men også weekendturer i Norge, høstturer til Skeikampen, julefeiring og nyttårsfeiring. Singelturer er en reiseklubb for de som ønsker reisevenner. 
 
Jeg er opprinnelig utdannet kostholds- og livsstilsveileder. Jeg har noen helseutfordringer selv og brenner for å hjelpe folk til å få til en varig livsstilsendring. Jeg startet med livsstilskurs som 19 åring. 
 
Alle møter utfordringer, men ingen ventet pandemien som fant veien til Norge i mars 2020. Covid-19 stoppet samfunnet og tusenvis av bedrifter fikk bråstopp på sin virksomhet, inkludert Solheim Event og reiser AS.  Det var et sjokk og alt som var planlagt av reiser måtte stoppe opp og refunderes til kundene. Solheim Event og Reiser hadde god økonomi da pandemien kom, og vi var heldigvis ikke i reell konkursfare som så mange andre bedrifter i Norge og verden ellers. 
 
Når en dør lukkes midlertidig, da åpnes en annen. 
Etter at sjokket hadde lagt seg måtte vi finne nye løsninger.  Jeg valgte å vekke til live en ide jeg hadde hatt i mange år, å bygge kursportalen Solheim Kurs og Ernæring og tilby unike livsstilskurs og andre helsekurs på nett i det Norske markedet. 
 
Det er nå en glede å se at ideen har blitt en realitet. Solheim kurs og Ernæring er oppe å går på solheimkurs.no med ny webside, fantastisk kursportal og de første nettkursene er på plass. Flere nettkurs kommer snart og flere er under planlegging. 
 
I våre nettkurs spiser vi mest mulig vanlig mat så det passer for folk flest og vi finner løsninger der andre hensyn må tas. Mange slutter å spise når de skal ned i vekt. Vi har fokus på hvor mye vi kan spise og fortsatt gå ned i vekt.
 
Veien fremover er lysere enn på en lenge. Nettkursene våre vil gjøre en forskjell for tusener i årene som kommer og reisene starter sakte men sikkert opp igjen. 
 
Ser frem til å se mange på kurs og på våre reiser de neste årene!
 
Lisbeth!
Les mer om våre kurs!

Det siste fra vår Blogg

Hvorfor kan detoxkurs hjelpe mot spikeprotein?

Nov 06, 2022

Hvorfor du bør bruke Zeolite hver dag, året rundt!

Nov 06, 2022

Blåbærsmoothie - detox

Dec 16, 2021

Følg oss!

Skriv noen ord!

Har du noen spørsmål? Fyll ut skjemaet under.